Domeinnaam kopen

Een goede domeinnaam registreren is essentieel voor het succes van je website. Zo vinden bezoekers je makkelijk terug en maak je snel professionele e-mailadressen aan zoals info@jouwbedrijfsnaam.be.
Registreer je domeinnaam via Easyhost en profiteer van onze gratis extra's!

 • Gratis e-mailadressen met je domeinnaam
 • Gratis forwarding naar een andere url (bv. een Facebookpagina)
 • Gratis en onbeperkt subdomeinen toevoegen

Gratis extra's bij een domeinnaam registratie

Daarom registreerden onze klanten al meer dan 450.000 domeinnamen via Easyhost!

E-mailadressen inbegrepen

Maak zoveel e-mailadressen als je wil met je domeinnaam. Registreer bv. bakkerbarry.be en mail voortaan via info@bakkerbarry.be.
Laat de mails forwarden naar je bestaande mailadres, of kies voor de goedkope mailboxen bij Easyhost. Lees meer over onze goedkope mailboxen.

Eenvoudig DNS beheer

Pas eenvoudig je DNS-instellingen aan, verander je MX- en A-records én beheer je WHOIS-gegevens via ons handig controlepaneel.

Onbeperkt subdomeinen

Maak zoveel subdomeinen aan als je wil. Een subdomein is bv. info.bakkerbarry.be of sales.bakkerbarry.be.

Onmiddellijk geactiveerd

Na het afronden van je bestelling registreren we onmiddellijk je domeinnaam. Zo gaat niemand anders ermee aan de haal.

Doorsturen naar een andere url

Zorg dat mensen die je domeinnaam invoeren terechtkomen op een ander adres zoals je facebookpagina of een andere bestaande website.

Mails doorsturen naar je bestaande mailbox

Maak nieuwe e-mailadressen aan, zoals info@bakkerbarry.be of sales@bakkerbarry.be en laat alle mails voor die adressen doorsturen naar je bestaande mailadres. Handig, al je mails op één centrale plek!


Kwalitatieve support

Problemen met uw domeinnaam? Wij zijn elke dag bereikbaar voor jou via mail of via live chat. Je krijgt meteen antwoord van een specialist die je daadwerkelijk helpt.

Domeinnaam kopen tips & info

Wat is een domeinnaam?

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is jouw unieke plek op het internet.

 • Gebruik je domeinnaam voor je website: Koppel je domeinnaam aan een website. Dat kan een website zijn die je al gemaakt hebt, die je wil hosten bij Easyhost (bekijk de hosting tarieven) of die je gaat maken met de supergemakkelijke Easyhost Sitebuilder.
  Bezoekers die jouw domeinnaam intikken in hun browser, komen op jouw website terecht.
 • Gebruik je domeinnaam voor je mails:
  Maak zoveel mailadressen aan als je wil, alles voor het apenstaartje vul je vrij in. Je kan die mail laten doorsturen naar je bestaande mailadres, of koppelen aan een Small (5GB) of Large (25 GB) mailbox die je bij Easyhost huurt.

Wat is een goede domeinnaam?

Een goed gekozen domeinnaam is de sleutel tot jouw succes op het internet. Zo vinden mensen je gemakkelijk terug op het web. Enkele tips:

 • Kies een domeinnaam die gemakkelijk te onthouden is
 • Voorkom verwarring met spelling en registreer varianten (bakkerbarrie.be en bakkerbarri.be)
 • Verwerk belangrijke zoekwoorden in je domeinnaam (bakker). Zo scoor je hoger bij Google.
 • Doe de radioreclame-test: is je domeinnaam gemakkelijk te onthouden zonder hem letter voor letter te moeten spellen?

Wat is een goede domeinnaam?
Hoe registreer ik een domeinnaam?

Hoe registreer ik een domeinnaam?

Een domeinnaam kopen is erg eenvoudig met onze website. Alles wat je moet doen: enkele leuke en originele domeinnamen bedenken voor je project, en via onze zoeker de domeinnaam controleren op beschikbaarheid.

 • Is het domein vrij? Registreer het domein voor iemand anders dat doet.
 • Is het domein niet meer vrij? Jammer, iemand anders was je voor.

Probeer opnieuw met een andere naam of kies een andere extensie dan de klassieke .BE of .COM. Er zijn nu meer dan duizend nieuwe domeinextensies, van .app tot .xyz, van .bike tot .tech. Je vindt ongetwijfeld je keuze! Na je bestelling leggen wij de domeinnaam voor je vast bij een registry zoals DNS Belgium, de registree van alle .BE-domeinnamen.

Tip: Heb je al een domeinnaam en wil je die voortaan via Easyhost registreren? Dat kan, want je domeinnaam verhuizen is super easy. Gebruik daarvoor diezelfde zoeker en wij zorgen voor alles.

Tip: Wil je een bezette domeinnaam toch registreren? Bereik dan eerst een overeenkomst met de huidige eigenaar. Bestel daarna het domein en bezorg ons de transfercode. Daarna staat het domein op jouw naam.

Wat als mijn domeinnaamregistratie afloopt?

Ruim voor de vervaldag van je domeinnaam, sturen wij jou via post en e-mail hiervan een bericht. Je hebt dan de keuze om je domeinnaam te verlengen of te laten vervallen.

Laat je de domeinnaam vervallen, dan betaal je niets extra maar wordt het wel beschikbaar gesteld voor anderen om te registreren. Verleng je jouw domeinnaam, dan blijf je eigenaar. Bij Easyhost betaal je voor de verlenging de normale prijs van een domeinnaam per jaar, zonder kortingen of extra kosten.

Wij raden je wel aan om een domeinnaam enkel in uitzonderlijke gevallen te laten vervallen. Want iemand anders kan die domeinnaam dan registreren, zich als jouw bedrijf voordoen en je goede reputatie beschadigen!

Wat als mijn domeinnaamregistratie afloopt?
Wat zijn de nieuwe domeinextensies?

Wat zijn de nieuwe domeinextensies?

Een domeinnaam bestaat uit het eigenlijke domein (bakkerbarry) en de domeinextensie (.be of .com). Sinds enkele jaren werd het aantal mogelijke domeinextensies enorm uitgebreid tot meer dan duizend. Zo kan je altijd de gewenste domeinnaam registreren!
Wij maakten het jou gemakkelijk om de juiste extensie te kiezen, door die te klasseren volgens thema. Zo vind je snel de domeinextensie die het beste bij jouw project past. Wij bieden zo goed als alle nieuwe domeinextensies aan.

Jouw domeinnaam verhuizen naar Easyhost

Je hebt al een domeinnaam geregistreerd, maar niet bij Easyhost? Verhuis nu je domeinnaam, en geniet van alle extra's die wij je gratis aanbieden, zoals forwarding, e-mailadressen en het handige controlepaneel.

Volg deze drie stappen:

 1. Maak je domein bij je huidige provider beschikbaar voor transfer en vraag er een transfercode aan.
 2. Ga naar onze "Domein kopen" pagina waar je je domeinnaam kan opzoeken. Je krijgt de melding dat de domeinnaam reeds bezet is. Kies de optie "Verhuis" en bestel.
 3. Je krijgt nu een e-mail van ons om je verhuis te bevestigen. Wij doen de rest!

Jouw domeinnaam verhuizen naar Easyhost
Een domeinnaam overkopen van iemand anders

Een domeinnaam overkopen van iemand anders

Is de ideale domeinnaam voor jouw project al door iemand anders geregistreerd? Probeer met de huidige eigenaar tot een overeenkomst te komen om de domeinnaam over te kopen.

Volg deze stappen:

 1. Zoek via de Whois-functie uit wie de eigenaar is van de domeinnaam. Contacteer de eigenaar en probeer tot een overeenkomst te komen.
 2. Is het gelukt? Vraag dan aan de huidige eigenaar om het domein beschikbaar te maken voor verhuis, door een transfercode aan te vragen en aan jou te bezorgen.
 3. Heb je de code? Ga naar onze "Domein kopen" pagina en zoek je domein op. Je krijgt de melding dat de domeinnaam reeds bezet is. Kies de optie "Verhuis" en bestel.

Jouw domeinnaam gebruiken voor je e-mail

E-mailadressen aanmaken met je persoonlijke domeinnaam

Maak een e-mailadres aan met jouw domeinnaam

Gedaan met bakkerbarry@telenet.be of bakkerbarry@gmail.com.

Als bedrijf kan je het niet maken om nog een simpel adres bij je telecombedrijf te gebruiken (@telenet, @proximus, ...) of een gratis mailadres (@yahoo, @gmail...). Een mailadres op je eigen domein is niet alleen spotgoedkoop, je kan het ook je leven lang behouden, zelfs wanneer je van provider wisselt.

 • Registreer je eigen domeinnaam en mail voortaan vanuit je eigen e-mailadres.
 • Maak zoveel e-mailadressen aan als je nodig hebt. Alles voor het @apenstaartje vul je vrij in.
 • Creëer aparte e-mailadressen voor je medewerkers, voor de afdelingen van je bedrijf: info@bakkerbarry.be, bakkertom@bakkerbarry.be

Maak een e-mailadres aan met jouw domeinnaam
Een Easyhost mailbox bij je domeinnaam

Een Easyhost mailbox bij je domeinnaam

Om mails te kunnen ontvangen en verzenden, heb je een mailbox nodig.

Bij Easyhost koop je een Small (5GB) of Large (25 GB) mailbox om die te koppelen aan je domeinnaam. Voortaan ontvang en verstuur je al jouw mails op je eigen domeinnaam.

 • Synchroniseer je mail op al je toestellen, of raadpleeg onderweg je mail via onze webmail.
 • Geniet van dagelijkse backups, spamfilter & antivirus, plus onze kwalitatieve support via e-mail of live chat.

Bekijk het mailbox-aanbod

Behoud je eigen e-mailadres

Vind je het gemakkelijker om je huidige mailbox en e-mailadres te behouden? Laat je mails naar je domeinnaam gratis forwarden naar je huidig e-mailadres.

Zo blijf je je mails ophalen en verzenden zoals je dat nu al doet, maar communiceer je met je klanten op een professionele wijze, via je e-mailadres met je eigen domeinnaam.

Laat bijvoorbeeld al jouw mails voor info@bakkerbarry.be doorzenden naar je huidig mailadres barry.smits@gmail.com.

Behoud je eigen e-mailadres

Jouw domeinnaam gebruiken voor je website

Gebruik jouw domeinnaam als adres voor je eigen website

Domeinnaam als webadres voor je website

Domeinnaam als webadres voor je website

Heb je reeds een eigen website, die gehost wordt bij Easyhost of een ander hostingbedrijf? Koppel je webdomein via het handige controlepaneel aan je website.
Op zoek naar hosting voor je website? Kies voor de goedkope Easyhost hosting, en krijg je domeinnaam voor het eerste jaar gratis!

 • Goedkope webhosting met een gratis domeinnaam.
 • One-click installaties:
  Met één klik installeer je WordPress, Drupal of Joomla.
 • Uitstekend beveiligd: Robuuste beveiliging tegen narigheden als hackers, spam en virussen.

Doorverwijzen naar je Facebook-pagina

Heb je geen eigen website maar wel een Facebook-pagina of Instagram-account? Laat je webdomein doorverwijzen naar het adres van die pagina. Veel gemakkelijker dan een url zoals www.facebook.com/bakkerbarry142455. Check de DNS van je domein via ons controlepaneel en stel eenvoudig een webforward in.

Doorverwijzen naar je Facebook-pagina
Je eigen website aanmaken op jouw domeinnaam

Je eigen website aanmaken op jouw domeinnaam

Zelf een eigen website maken? Het is niet moeilijk, het is easy! Onze handige sitebuilder helpt je daarbij, via het "what you see is what you get" principe. Je moet enkel klikken en verslepen, en het resultaat is echt professioneel!

 • Kies uit +140 stijlen
 • Werk zoals je in je tekstverwerker zou doen
 • Bestel de Easyhost Sitebuilder, en krijg je domeinnaam het eerste jaar gratis!

Naar sitebuilder
Top