Over Easyhost

Easyhost biedt betaalbare internetoplossingen aan op gebied van domeinnamen, hosting, e-mail en SSL certificaten voor zowel particulieren als ondernemingen. Door de jarenlange ervaring bieden wij keiharde garanties aan onze veeleisende klanten die hun IT-infrastructuur door een specialist wensen te laten beheren. Easyhost is het grootste budget hostingbedrijf in de Benelux en beschikt over een ijzersterke netwerk- en datacenterinfrastructuur in Brussel.

ISO 9001 kwaliteitslabel

Easyhost is in het bezit van een ISO 9001 certificaat. Zoals je reeds wist staat Easyhost garant voor kwaliteit. Deze kwaliteit werd bekroond met een kwaliteitslabel (ISO 9001). Easyhost is trots op dit ISO 9001 certificaat. Dit verzekert jou de voortzetting van de gekende kwaliteit de komende jaren.ISO 27001 kwaliteitslabel

Easyhost is in het bezit van een ISO 27001 certificaat. Dit kwaliteitslabel is het resultaat van een uitgebreide externe audit op het gebied van Security Management. Onze klanten krijgen daardoor de meest verregaande garanties voor de veiligheid van hun hostingomgeving, vergelijkbaar met wat banken aan hun klanten bieden.Wat is ICANN?

ICANN is een non-profit publieke organisatie, die met behulp van een 'multistakeholder'-model beleid maakt en beslissingen neemt voor het Internet. Met name voor domeinnamen bepaalt deze organisatie de regels zoals wat er met jouw domeinnaam gebeurd na afloop van je registratie.

Meer over ICANN

Top